Kapat
2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı için burs kontenjanımız doludur. Burs başvurusu alınmayacaktır.
Burs Başvuru Formu

SÜZER GRUBU

•  Sosyal Sorumluluk

Süzer Grubu, geleneksel değerlerimizin yaşatılması ve insanımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik sosyal sorumluluk projelerini uzun yıllardır desteklemektedir. Grubun gerçekleştirdiği çalışmalar arasında aşağıdaki projeler bulunmaktadır:

• Van’da 3000 Öğrenciye Giysi Yardımı

• Türkiye Sakatlar Derneği Giysi Destek Kampanyası

• Etimesgut Zırhlı Birlikler Komutanlığı Atatürkçülük Dershanesi

• Gaziantep Cennet Süzer İlköğretim Okulu

• Gaziantep Ali Süzer Sağırlar Meslek Okulu

• Gaziantep Hasan Süzer Etnografya Müzesi

• İstanbul Ali Süzer İlköğretim Okulu

• İstanbul İsmihan İsmet Süzer İlköğretim Okulu

• İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Ek Binası

• Malatya Öğretmen Evi

• Malatya Hasan Süzer Ormanı

17 Ağustos depremi sonrasında, deprem bölgelerinden gelen ve eğitimlerini Özel Bahçeşehir Koleji'nde sürdürmekte olan 40 öğrenci, Süzer Grubu'na ait konutlarda misafir edilmiştir. Ayrıca İnşaat Grubu’na bağlı kurtarma ekibimiz, Marmara Bölgesi’ndeki yaşanan tüm depremlerde arama kurtarma çalışmalarına katılmıştır.

Süzer Grubu "Okumak Engel Tanımaz" Projesi kapsamında 2004 Atlanta Milli Konvansiyonu’na katılım sağlanmasına tam destek olmuş, Beyazıt Devlet Kütüphanesi ve Levent Soroptimist Kulübü’nün birlikte yürüttükleri bu proje, görme engellilerin kütüphaneleri daha kolay kullanabilmelerini amaçlamıştır.

Süzer Grubu şirketlerinden Turkent A.Ş. Gıda Bankacılığı Derneği üyesidir. Gıda Bankacılığı Derneği (www.gidabankaciligi.org), açlık ve yetersiz beslenme konularında toplumun bilinçlendirilmesi ve ülkemizde gıda bankacılığının geliştirilmesi için çalışmaktadır.